pondělí 2. listopadu 2020

PODCAST #5: "Co vidím, jsou urputní a odhodlaní Trumpovi voliči a naopak velmi opatrní Bidenovi příznivci, kteří se hrozí dalšího zklamání," říká z Miami Jana Ciglerová, reportérka Deníku N

Prezidentským volbám v Americe se v těchto dnech nedá vyhnout. Dnes tedy mimořádně ne na tradiční téma života Čechů v cizině, ale aktuálně k tomu, jak vypadá v těchto dnech Amerika. Audio spustíte tady.

 

Jana Ciglerová a Barack Obama v pozadí


Mám radost, že si udělala na podcast Doma v Nola čas také má kolegyně novinářka Jana Ciglerová, která píše pro Deník N. Přímo v centru dění objíždí předvolební mítinky obou stran - demokratů i republikánů a mluví s Američany o tom, jak budou volit a proč. Jak vypadají mítinky obou stran? Proč se u republikánů nenosí roušky a proč demokraté místo tleskání troubí? A jak přišla Jana k tomu, že si pořídila ze vzdálenosti jen několika metrů fotku s Barackem Obamou na pódiu? 

Její texty můžete číst pravidelně na stránkách Deníku N, tištených novinách či online. Odkaz na podcast je úplně dole pod fotkami - spustíte jej kliknutím na zelenou šipku. 

Takto to vypadalo v Americe jen pár dní před volbami. Autorkou všech snímků je Jana Ciglerová.

 








Sledujte i dál blog a podcast Doma v Nola. Nejen o povolebním dění v USA budu nadále psát a točit. Klikněte na follow, nebo subscribe na podcastových aplikacích. Sdílejte přes sociální sítě anebo emailem přímo těm, kteří o Doma v Nola ještě neví. Jsem na Facebooku i Instagramu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram